Начало SIMpatik
There are no translations available.

 

Какво е SIMpatik?

SIMpatik е услуга, която ползвате при всяко Ваше пътуване в друга държава и говорите в роуминг. При закупуването на SIMpatik получавате нова СИМ карта, която ползвате с мобилния си телефон докато пътувате, без да се притеснявате от високи и непредвидими сметки за роуминг. SIMpatik работи с международни доставчици и не е част от българските мобилни оператори.

Една карта - два номера

С покупката на СИМ карта SIMpatik Вие може да получите два номера – български фиксиран и британски мобилен. Те работят едновременно и когато правите изходящо обаждане,  можете сами  да изберете кой от двата номера да ползвате, като в същото време приемате обаждания и на двата си номера.  

Български фиксиран - за да могат Вашите близки и приятели да Ви избират на по-ниска цена от България. Обаждането до този номер струва колкото обаждане до български фиксиран номер, независимо в коя държава се намира притежателят на карта SIMpatik. За български номер се заплаща такса поддръжка в размер на 1,96 лв./мес. (виж повече тук). Българският номер не е задължителен и се активира само по ваше желание. 

Британски мобилен – него можете да предоставяте на Вашите чуждестранни бизнес партньори и приятели, тъй като е лесно разпознаваем  в целия свят.

Мобилен интернет

С изгодните тарифи за мобилен интернет в роуминг използвате смартфон-а си по предназначение вече и докато пътувате. Вижте нашия Роуминг Калкулатор. 

Без договор

SIMpatik е предплатена СИМ карта и при нейното закупуване не се сключва договор. Когато клиентът желае да му бъде добавен български номер към картата се заплаща месечна такса за поддръжка в размер  на 1 евро (виж повечетук Избирате подходящия за Вас стартов пакет с необходимото Ви време за разговори, след което при нужда презареждате с ваучер или онлайн през уебсайта ни. Времето за разговори в СИМ картата няма срок на валидност, можете да го изговорите и за 3 години!

 Виж повече на www.simpatik.bg